Friday, January 21, 2011

kembali pulang+nice book..


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lg Maha Penyayang

dh cukup 8 hari aku cuti hri ni..
esok dh nk bertolak blik ke matrik...
kembali ke kuliah
kembali ke kelas...
sukenye...gembira x terkate
(ayat student yg bermotivasi..tp bkn aku..)..
x sbrnyer nk cuti balik..hehe




sebelum tu ak nk promote sebuah buku yg ak dh bce ni..."Rahsia Berwuduk"..buku ni simple n nipis..tp byk input..
rugi kalu x bace..

salah satu input yg menarik
Rasulullah bersabda
'Barangsiapa berwuduk lalu mengucapkan Subhanallahumma wabihamdika asyhadu an laa ilaha illa anta astaghfiruka wa atubu ilaik maka akan ditulis dalam lembaran lalu dikunci dan tidak akan rosak hingga hari kiamat'
(Hadis Riwayat Thabrani)

yang pntg hati kene ikhlas niat kerana ALLAH


B

ni bukunye


cantik x nota formula2 mathematic kt bwh tu..dh mcm menu mknn kat restoran dh aku tgk
bila siap di laminate


klu ade kesempatan masa jgn lupe
join cntest ni yer(promote jap)hehe..
sila tekan LINK di bawah untuk mgetahui lbih lnjut pasal cntest ni^-^


adios...salam...

5 comments:

JIJI YU said...

hurm..dah nak balik da..pas tu kontest camno..eheh..ape kate entry sal kontest tu liyana wat entry melekat..

liyana said...

yup..contest tu??
xpe..hjung minggu on9 kejap2.tgk2
mmg nk wt entry melekat..tp x reti..
mntk tlg ajar bleh..

liyana said...
This comment has been removed by the author.
yad'z said...

gud luck pada yang join..... tengah pikir ape nak kritik... si meon dah puas kene kutuk ngan yad'z../ hehe

liyana said...

yadz...hehe..pikir2 mase msih ade..
bleh kritik sepuas2 hati anda..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...