Monday, May 2, 2011

mungkinkah??




Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Maha Penyayang

ok~~
nak update lg bleh??hee~~
blehlakan..blog sy..so,anytime sy bleh update..

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk on9..
adekah aku akan diberi ksmptn untuk on9 lg esok??...
mungkinkah aku masih hidup esok.??..
mungkinkah??

mnusia akan meninggal dunia di antara dua solat
samada antara solat subuh dgn solat zohor
solat zohor dgn solat asar..
dan juga seterusnya....
so..lakukan setiap solat itu dgn sesempurna yg boleh..
siapa taw solat tu mgkin solat terakhir kita
(kalu x slap ak..ak dgr kata yg mmberi ksn di hati ni kt ikim.fm kot)



btw...
ak nk upload gmbar antara buku2 kesayangn aku..


buku ni ak beli pada tahun 2009..
dan masih bersama aku sehingga sekarang...
Alhamdulillah..



solat sunat taubat..
solat sunat tahajud..
solat sunat dhuha..
solat sunat wuduk..

jom sama mempraktikkannya dlm khdpn seharian kita...
insyaALLAH~~


okla..adios~~
jom blogwalking jap..then tidur..tidur awal tidur yg berkualiti..
bgn awal..semoga harimu berkualiti....



p/s:hadiah utk pemenang2 contest dh dipos pada hari ni..

p/s:semoga hari esok lebih baik dari hari ini..






10 comments:

nelly said...

wah ..
ulat buku juga ?

good2 ..
i like !!
all the best 4 ur life ^^

JIJI YU said...

ekekek..plak dah.dah pos hadiah aku tunggu je la..takpo aku g ambik kat pejabat pos je

Titisan Hujan said...

wah..blh share2 bku nt nie

Far8 budak baik said...

waaa..mesti kau kuat membace kn..
aku bace blog je tahu..
buku x nk aha

liyana said...

nelly..
sy bukan ulat buku..\
sy mnusia yg ske bce bku,..hehe..tq..kmu juga!

liyana said...

jiji..
ko tungge jerla..smpai lertu nnti

liyana said...

titisan hujan..
bleh je..no prob..hee

liyana said...

farid..terer ko...
tgk blog pn dhtaw..haha

GamUHU said...

Uihh! boleh la share apa yang dibaca tu then buat entry pasal tu.

liyana said...

insyaALLAH=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...