Thursday, June 2, 2011

buat pertama kalinya ku pegang dikau...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..


hmm..tadikan saya bilang saya mahu keluar outing...
ade yg 'comment' bertanya saya outing ke mana...

makanya di entry ni saya mahu ceritakan saya outing ke mana..
hmm..

2 jun 2011...

kat KB MALL...
buat petama kalinya
saya masuk ke tmpt main bowling...
buat pertama kalinya
saya main bowling..

and buat pertama kalinya ku pegang dikau wahai bola yg ada tiga lubang
seperti biase family saya yg lain pernah gak la masuk and main bowling kat sini..
asyik saya je yg ketinggalan..
hmm..nak wat camne..
kalau abang saya cuti saya tak cuti...so saya tak dapat join mereka kamu2 semua nak cakap saya ketinggalan zaman la tu kan..
ok..tidak mengape..silakan...



quite interesting...
dgn ditemani oleh mama,adik,abang and 3 cousins..

7 of us...
hmm..terpikir gak saya kenapa track bowling tu ade lubang??..

erk panggil track ke apa..lantakla..
saya tak reti benda-benda cam gini.....
kalu tak ada lubang kan best..
tak dela bola masuk longkang..=.=


agak2 kalu saya buka pusat main bowling yg tak ada lubang..
korang nak masuk tak??


hmm.. saya ingatkan orang-orang muda and pakcik-pakcik jer yang maen bowling ni.. rupa-rupanya mak cik-mak cik pun ade gak..
ade makcik yang berjubah pun main gak...
terbaikla makcik..ngeh3..



sebelum mengakhiri entri ni...
saya nak jadi promoter jap..
kalau tak silap saya
bowling tu rm2.50 satu game
promosi sampai 30 jun ni
and
kat kb mall tu ada jualan kasut and selipar
yg harganya 2 pasang rm35...

ok..itu ajar input entri saya untuk kali ini..
semoga bertemu lagi di lain entry...


p/s:
macam skema jer ayat2 di atas














30 comments:

Freaky said...

freaky tak pernah main bowling yg dalam kb mall tu.

ejulz said...

main la kat line kanak2.. siap letak besi akt tepi lagi.. xde la bola masuk longkang.. haHa

miloais said...

lama tak gi main boling
iols jaguh hoccay!

jaguh baling bola boling ke dalam longkang!
hahahahah

s a r said...

pernah gak masuk kb mall tapi tak sempat pulak jumpa tempat bowling. :p

kalau takda longkang, sapa yang baling tak betul, mau melompat bola tu masuk lane sebelah. eheh

MindaMalay said...

Jom main bowling hujung minggu ni kat kb mall...

Solihin Zubir said...

sy pernah main bowling 3 kali je seumur hidup.. haha.. x minat sgt.. tp 3kali main tu, 2kali menang.. ;-p

mirmashi94 said...

xpenah lagi men bowling T.T
penah sekali kuar ngn kwn2 g kb mall nk men,tp penoh .
last2 balik camtu je -.-
terpaksa tunggu bas dekat sejam ag nk blk. pukul 7 baru smpai besut -..-

redza said...

aku pon xreti sgt main...biasanya ke longkang gak bola tu hehe

Suhami Ahmad said...

seumur idup atok pun, boleh dikira main bowling....

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku first time main bowling dah buat strike tau. masa tu aku dah umur 27 pon

Ila said...

bestkan main bowling..dah lama tak main bowling

adan said...

bowling sesuai untuk seisi keluarga la tahu.. tapi,sya tak pernah lagi main ngan family.. baru main sekali tu pun ngan member je..

Nur Areefah said...

rindu nak main boling.
lame dah tak main sejak cuti ni malas nak keluar rumah.. jum main on9 punya..kui3

kokser kokdam said...

apo pasai xajak aku..?

James Alexander said...

saya benci main bowling... pasal sy x terer main bowling... pasal dulu mak saya tak bedung tgn saya... tu pasal sy baling bola musti x kena...

pasal itu la...

liyana said...

freaky..

owh..kalau ada mase pergila:)

liyana said...

ejulz..
amboi perli nmpk:P

liyana said...

milo ais

haha...xpe2..at least bola tu masuk gk lngkang dari x bergerak lgsung:P

liyana said...

sar..haha
ye gk kn..

liyana said...

minda malay..

haha..wat gath geng2 blogger klate..

liyana said...

solihin zubir..haha
terer dh tu..=)

liyana said...

mirmashi..

owh ic..kene g awalla len kali..

liyana said...

redza..samela kita..haha

liyana said...

suhaimi ahmad''
owh..okla tu..
saya pertama kali jer baru..ngeh3

liyana said...

aimi..

owh..skang umur dh braope?huhu

liyana said...

ila..aah agk best

liyana said...

adan..

aah btul2...
owh..nnti g ngn family plak yer..

liyana said...

efa..haha..
ade ke on9 pnyer?bak link

liyana said...

kokser kokdam...
haha..smula2 lah..

liyana said...

james alexander..

erk..mcm tu plak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...