Tuesday, July 19, 2011

utama...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang




Tuhan itu harus diutama
Dari segala kepentingan dunia
Bergandingan kita untuk
Memburu cinta-Nya
Oh cinta-Nya.....




(Hijjaz:satu amanah)

hmm..skang ni tgh dgr lagu ni best gk..
menyentuh kalbu..


okla...
yer ke ptpn utk parent yg gaji rm2000 ke bawah jer?
aku bukan reti bende alah ni....
ade syarat2 dia ke?
malas aih nk cari pasal ni..lol..


p/s:
thanks ka'wan'..



11 comments:

fuad ansari said...

betul kot pasal ptptn tu...

kalau time kami dulu, lagi besar gaji parents, lagi sikit dapat pinjaman.. ada yg dapat pinjaman full, separuh, suku n ada yg tak dpt langsung..

miloais said...

bab ptptn tu... maaf ye iols tak tau
dah lepas time iols
heheheheh

ejulz said...

x ambik tau langsung.. skang sibuk nak bayar je hutang tertunggak.. heHe

Anak Wak Mail said...

liyana..kalau mak ayah gaji banyak..ptptn mungkin dapat kurang sikit..dan susah sikit nak dapat pinjaman..=)

Prince Halilintar said...

best kan lagu tu..prince pun suke..

prince pun xtaw sgt sbb xamik taw dah, yg taw bulan2 byr hutang yg pinjam kat ptptn tu..

s a r said...

assalamualaikum miss liyana :)

hm, pasal ptptn tu maybe yes. tapi kan, kebanyakannya, buat surat rayuan, inshaAllah boleh dapat. ~dengan usaha dan dayanya :D

Nur Areefah said...

kalau gaji atas 2k pun mgkn ada peluang utk dapat full lg.. ada faktor2 lain jugak yg diambil kira :)

nurareefah.com latest entry : BIASISWA KHAS TENAGA AKADEMIK IPTA 2011

Kapten Atok said...

PTPTN utk semua

ORLANDO AHMAD said...

ptptn ni kalo gaji lebih bukan tak dapat, cuma pinjaman tu dikurangkan aje, x dapat full

Titisan Hujan said...

xtau la

~SaL IjOu~ said...

akak dulu dpt je..skrg semput nak membayarnya semula..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...