Thursday, September 29, 2011

ade potensi..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang


Alhamdulillah...
happy and smile..^_^

hari ni kelas kul 11-1
n kul 2-4...
so amik kesempatan nak update blog kejap...

ok...kehidupan kat sini best n byk dugaan gak...
sebab faktor persekitaran nya tidak 100% positif..
so kat certain2 part tu kene beware selalu..
hmm..dugaan gak yer....


but smile n happy always..^_^
continous improvement..^_^
hati-hati menjaga hati..^_^

pelik dengan segelintir manusia...
ade potensi jadi playboy tapi tak nak plak jadi playboy..bagus2x




13 comments:

miloais said...

semangat itu perlu
baru rasa best nak study

heheheheh

Ila said...

lama ek tak update

Prince Halilintar said...

knape nak pelik dgn org yg ade potensi jadi playboy tapi tak nak plak jadi playboy???

sebenarnya sikap dan hati serta ilmu agamanya yg membentuk perwatakan seseorg itu..

Alif said...

continuous improvement=kaizen....

JIJI YU said...

aku mmg berpotensi besar

Faaein Talip Roy said...

selamat belajar.. mesti bestkan.. macam2 ragam jumpa..

s a r said...

assalamualaikum liyana.

busy kamu ya. selamat study :)

hm, ada je manusia yang memang sudah terdedah dengan suatu perkara tapi tidak pula terikut2 dengan perkara tersebut. alhamdulillah pada yang mereka masih lagi tabah/ tak tergoda even berhadapan dengan perkara tu dan berpeluang untuk lakukan. :)

Asakura said...

bagus la kalau ada segelintir manusia yang tak nak jadi playboy...hahha

calon2 suami kot... :D

fuad ansari said...

liyana sambung blaja di mana??

mampu mengelak dari menjadi playboy adalah tanda2 seseorang itu berjaya menghadapi ujian kehenseman dengan baik..

ejulz said...

pergghh. ada potensi jd playboy? heHe

Rash said...

Kak yana.. hati2 dlm berkawan.. especially dgn playboy.. tp ade baca article die ckp yg playboy tu setia.. so untunglah.. hahahah

Anak Wak Mail said...

haha..rugi la dia tak grab peluang keemasan tu..:)

Suhami Ahmad said...

ha, sapa nak jadik playboy tu...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...