Friday, November 25, 2011

bukanlah setenang air dikali....~~



Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang...


nak update boleh?
bolehla kn...
sekadar gmbar hiasan...
time delegasi ke UITM PERAK...


ok..mood nk stdy mlm ni xde sbb esok cuti....
3 hari cuti~~`hehe...
but need to study sbb exam dh nak dekat....

hmm..nape ek kadang2 kita rase ade je yg x kena dlm sehari tu??
nape?nape?dan nape?

take note!!
sebab
jalan yang sedang kamu lalui itu, BUKANLAH setenang air dikali..✿✿✿

ok yana??kawan2??faham x?
take note k....
cekalkan semangat..tabahkan hatii=)



ok..need to sleep early...



no promise..no confirmation ....
Allah yang menentukan segalanya...~~


6 comments:

Alif said...

nenew iman setiap hari,confirm tenang je hati tu...(^_^)

ORLANDO AHMAD said...

best nyer cuti, gua skang ni 8 pagi-10.30 malam non stop kat kampus walaupon ahad huhu

fuad ansari said...

kehiduan sy selalu jadi macam ni:

bila solat subuh awal, perjalanan hidup hari tu akan jadi lancar dan seronok..

kalau solat lambat, tak berapa nak best jadinya...

mulakan hari dengan sesuatu yg baik agar kebaikan itu berjangkit-jangkit akan berterusan.. (",)

♥ p a a n i ♥ said...

tenang dan tabah :)

s a r said...

bukan senang nak jadi senang kan cik liyana. :)

delarocha said...

hidup ada pasang surutnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...