Thursday, January 17, 2013

kini kembali`~~

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang


Salam..
hai hai hai..kini kembali..hihi..

hmm..exam dah habis..
so kite enjoy!..kih2..takdela..
hmm..semester ni jarang sangat update blog..kalau update pun pasal bende sedih je kan..
so skang..tak nak sedih-sedih dah..nak happy-happy jer..

18 January 2013..
hmm..harap-harap tarikh ni membawa makna buat aku yg banyak khilaf and hina dina ni..

Semester ni aku try belajar berbisnes..bisnes tudung..Alhamdulillah byk yg sold out..
Alhamdulillah sekarang pun still ade permintaan lagi dari orang luar..
selalunya permintaan tudung TINGGI  dari bebudak u ni bila dieorg dpt PTPTN je kot..

rasenya macam nak berbisnes bende lain jugak
macam-macamla kau Liyana kan..
aku rase macam nak bisnes produk sendiri jer..
kalaula bolehla kan...

skang ramai kawan-kawan yang jual produk kesihatan dan kecantikan..
macam ok jer..
yang tgh hot skang produk Fellina Inchloss..feedback pengguna macam ok jer..
rase macam nk try je...



hmm...bisnes-bisnes jugak..study kene concentrate..semester depan kena score lg..
kene study lebih lg...sebabnya sebabnya sebabnya semester ni mcm susah jer..
maybe semester depan makin susah lg..
actually tak da la susah sgt..ak yang makin malas kot!aha!

Saya sayang Liyana~



3 comments:

sea_lavender said...

buat business ek? sme kte dlu zaman dip.. dgree ni tak smpat la.. padat masa.. ni exam pun tak abis lgi~

Razil Tahir said...

try la.. mana taw boleh buat extra income.. :)

Titisan Hujan said...

makin nak habis makin sem memang makin payah


gdluck liyana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...