Tuesday, January 21, 2014

uMuR Saya Dah 23 tAhuN

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang


kalau ikut tahun..sekarang umur aku dah 23 tahun..
kalau ikut tarikh 22 tahun 9 bulan 3 minggu..

hmm..cepatkan masa berlalu..

ada dua semester lagi kat UTHM
and satu sem  praktikal lagi untuk habiskan degree..
total 3 SEM..

Kekadang aku terpikir..
selama aku hidup 23 tahun ni..
apa matlamat aku ??
aku dapat input tak dari life aku?

kalau nak ikutkan word 'HIDUP'
binatang pun Allah buat hidup kan ??

hmm..
my life...kehappyan and ujian datang silih berganti..tapi tu la namanya lifekan
takda ujian bukan lah kehidupan namanya..

my bisnes..still cari lubang lagi untuk cari  dapat side income..
walaupun still student..tapi aku rase seronok buat kerja yg involvekan communication skill with other..
build confidence..build network..
al maklumla softskill and communication skill aku tak seadvanced JOZAN...
aku tgk JOZAN tahap kekonfidenan diaorang tinggi giler..


my love..
hmm..nothing to say..
Allah knows better..




3 comments:

Manan Qayyim said...

Same la umo kte..... moga Allah merahmati usia yg kita lalui....

Recent Post from MQ~Live : Romantiknya Monyet tu Naik Moto.

Hanif Aiman said...

tebaca..hehe. tebaik.. Apa pn ujian.. dugaan.. cabaran.. Semua itu dtg dri Allah.. berusaha bersungguh2, berdoa kpd Nya.. In shaa Allah diberkati.. Allah always with you.. :-)

Hanif Aiman said...

tebaca..hehe. tebaik.. Apa pn ujian.. dugaan.. cabaran.. Semua itu dtg dri Allah.. berusaha bersungguh2, berdoa kpd Nya.. In shaa Allah diberkati.. Allah always with you.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...