Monday, February 2, 2015

Saya ada jual BUKU PANDUAN LENGKAP FLIPPING RUMAH LELONG

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha PenyayangSaya ada jual BUKU PANDUAN LENGKAP FLIPPING RUMAH LELONGID produk:9789671246313
Format:Kulit Nipis
Penerbit:Mohd Safuan Bin Abd Rahman
Tarikh terbitan:01-SEP-2014
Kategori (utama):Perniagaan & Pengurusan
Kategori (sub):Pelaburan Hartanah
Harga:RM 35.00*
Penghantaran tempatan:3 ke 5 hari berkerja
Deskripsi Produk:

Buku ini akan menumpukan kepada aktiviti flipping bagi hartanah lelong. Kenapa hartanah lelong? Flipping merupakan pelaburan yang menjadi piliham para pelabur hartanah kerana kemampuannya menghasilkan keuntungan yang besar dalam tempoh yang singkat. Setiap segmen akan dikupas dengan lebih mendalam di dalam buku ini. la kelihatan agak mudah, namun anda perlu mempelajari selok belok bagi setiap fasa tersebut supaya anda terselamat dari melakukan kesilapan-kesilapan yang besar dan sekaligus memaksimakan keuntungan dari setiap aktiviti flipping anda.
Dianggarkan kira-kira terdapat 150 hartanah lelong yang diiklankan setiap hari di seluruh negara. Umumnya hartanah yang dijual secara lelongan menjadi pilihan para pelabur untuk flipping (para pelabur ini saya istilahkan sebagai flippers) disebabkan dua sebab yang berkait rapat iaitu:


• Hartanah dilelong dengan harga yang lebih rendah berbanding harga pasaran
• Hartanah tersebut boleh dijual semula pada harga pasaran

Pilihan Staf:Bukan mudah untuk berurusan di dalam urusniaga jual beli rumah lelong, terutama bagi anda yang tiada ilmu pengetahuan tentang bagaimana untuk menjalankan urusan ini. Oleh itu, buku Panduan Lengkap Flipping Rumah Lelong ini dapat memberikan anda idea dan tip-tip kepada pembeli rumah lelong dan penjual rumah lelong, bermula dari senarai hartanah rumah lelong sehingga kepada cara bagaimana untuk memaksimumkan keuntungan menerusi rumah lelong.


Koleksi Penulis:
  1. Buat Duit Dengan Hartanah
  2. Panduan Lengkap Flipping Rumah Lelong
  3. Panduan Lengkap Business Sublet: Jana Keuntungan Tanpa Membeli Hartanah


jom dapatkan SEKARANG!

LIKE Empayar Rezeki

☎  Belian boleh terus SMS / Whatsapp 0136005607

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...