Sunday, April 16, 2017

FEFET ( FEMININE WASH ) TERBAIK !

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat sahabat sekalian.


dah 16.04.2017 dah hari ni ea.
cepat sungguh masa berlalu kan.

okey...hari ni Kak Yana nak update pasal FEMININE WASH FEFET.

ade tak sesiapa yang tercari cari info pasal FEFET ni?

kalau ada bolehla baca kat blog Kak Yana ni :)


Yang penting sekali mestilah nak tahu kandungan FEFET tu apakan.
okey ini antara kandungan kandungan yang terdapat dalam fefet

Kandung bahan yang terdapat dalam Sireh Premium Fefet ni adalah..


 Sireh
 Manjakani 
 Kacip Fatimah 
 Aloe Vera Extract 
 Akar Serapat 
 Vitamin C dan E 
 Pueraria Mirifica 
 Special Ingrediant


Untuk pengetahuan ualls..fefet ni mempunyai pelbagai kegunaan taw.
Antaranya adalah


Secara ringkasnya fefet ni boleh di gunakan sebagai..


1. Pencuci di bahagian keintiman & setiap celahan.

2. Boleh dibuat sabun mandi.
3. Boleh dibuat rawatan untuk kulit kepala (Luka & kuping di kulit kepala)
3. Boleh dibuat Gel Shaver. Cukur misai, jambang & bulu2 sedia ada.
4. Boleh dibuat Masker muka. (Bagus untuk mereka yang ada resdung)
5. Pencuci muka bagi kulit yg normal.
6. Mempercepat penyembuhan luka.
7. Mengurangkan tempat yg gatal/miang.
8. Mempercepatkan penyembuhan luka buasir




Antara kelebihan lain dalam sireh Premium Fefet ni adalah kandungan bahan yang terdapat di dalamnya adalah pueraria Mirifica yang membantu untuk...

Untuk Payudara
• mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur 
• memantapkan payudara - menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
• memcerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara

Untuk Faraj
• merawat keputihan dan ketidakselesaan ketika haid 
• menghalang jangkitan pada faraj 
• menjadikan dinding dan pintu faraj lebih elastik dan ketat semulajadi

Untuk Kulit
• mengekalkan keanjalan 
• menegangkan dan menghaluskan struktur kulit 
• mencerahkan kulit 
• menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri 
• menghaluskan liang roma 
• mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan 
• mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata 
• melambatkan proses penuaan secara berkesan

Untuk Rambut dan Kulit Kepala
• mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang 
• menggalakkan pertumbuhan rambut baru 
• mengawal keguguran rambut 
• rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat



Golongan yang boleh guna fefet ni adalah

 ⇛Remaja/Bujang
 ⇛Datang Haid
 ⇛Berkahwin
 ⇛Mengandung
 ⇛Berpantang
 ⇛Masalah Miss V


harga dia pun murah je dan mampu milik


.100ml Hanya RM25 (Semenanjung Malaysia) & RM30 (sabah/Sarawak)


BERMINAT SMS WHASSAP 013 600 5607

kejap akak update testimoni testimoni dia ea :)

















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...