Sunday, May 29, 2011

dah dapat rumah baru...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang


Alhamdulillah..
akhirnya dah berjaya mendapat kn rumah baru...

untuk buku-buku kesayangan ni...



tiba-tiba terfikir nak buka kedai buku sendiri nanti....
hmm..berimaginasi seketika...

imagination is more important than knowledge..
imagination is better than knowledge..
(Albert Einstein)


setakat ada imaginasi kalau tak ada knowledge..
tak boleh gakkan...hmm..

24 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

eh silap

imaginasi adalah ukuran intelligence
lg banyak intelligence kita ada, lg tinggi kita blh berimaginasi

shahjiehan said...

oh..bukak la..

akak saya baru je sewakan novel2 kat org ramai... ade la sikit2 income... yang income tu buat beli buku baru.. hehehe...

JIJI YU said...

urgh..buku dio..novel banyok uh..beli maghi la

delarocha said...

jual online.. mana tau ada yg berminat

redza said...

semoga buku2 tu selesa di rumah barunya...

Faaein Talip Roy said...

oho.. ingatkan rumah bebetu tadi... hehehe.. belilah almari.. pasti lepas ni banyak lagi buku2 tu kan...

akaknya impian plak.. dah de rumah sendiri nak ada satu bilik khas jadi mini perpustakaan untuk bertapa kelak.. hahaha...

maya amir said...

wah byk buku..kalau dekat, dah lame akak pinjam:) takpe imaginasi tu kdg2 pemangkin nak bagi kite lagik semangat.. betul?;))

Ummu Nuha said...

salam...wah..peminat Hilal Asyraf juga ke? Saya memang minat Hilal Asyraf :)

yad'z said...

saya pun suka membaca.. and kebanyakan novel and buku motivasi.. like3.. jom bukak kedai buku sesame jomm.. =)

kokser kokdam said...

Baco ko dop buku bnyok2 tu? Haha..

sahromnasrudin said...

semoga rumah baru itu muat untuk menyimpan khazanmah ilmu tue kan

adan said...

kalau la tuan blog ni dapat post kesemua buku2 tu pada sy kan best.. ehehe

dalam banyakk2 buku tu.. saya suka la tahzan.. ehehe.. ^_^

liyana said...

aimi..
hmm..btul gkkn..thanks

liyana said...

shah jiehan..
owh ic mcm tu..
hmm..segan r sewa2..

liyana said...

jiji yu..

xdop pitis lagi nak beli almari
ustaz..

liyana said...

delarocha..nnti kena ada kos penghantaran lg..hmm..
best kalu ada kdai sendri

liyana said...

redza..
insyaALLAH

liyana said...

FAAEIN

akak.. xda duit lagi nak beli almari...
hehe..sama kita..nak watcmtu gk

liyana said...

maya amir..

akak duk jauh sgt..hehe

aahkn..btul2

liyana said...

ummu nuha..

hehe..samela kita
mnt gk bca karya hilal asyraf..

liyana said...

yaz..sama la kite..t nvel x mnt sgt
jom2..hehe

liyana said...

kokser kokam..
ada gk yg x habis baca ..huhu

liyana said...

sahromnasruddin..
muat tapi agk padat..hehe

liyana said...

adan..
post semua..hehe
samela..bku tu mmg best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...