Sunday, May 1, 2011

hmm..hmm,,hmm







Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

hmm..video...
tgkla kalu korg berkesempatan..
tgk kat fb aku...
kak wendee yg tag ak video tu kat fb..
hmm..nicekan..
bru jer td blik dr rumah kawan ak..kakak die kahwin

lafaz sakinah lagu die..
nice song..mama perkenalkn lgu ni kat aku..
die kate nnti kalau majlis nk akad nikah die nk psg lagu ni..

insyALLAH kalu ade jodoh ak kt dunia ni...

n thanks to khawlah khadijah atau namanye nur liyana
diatas peringatan ni..
drpd..Saiditina Aisyah RA
Sebaik-baik wanita adelah tidak dipandang and tidak memandang
samekan name kiteorg...
dh anggap diee cm adik
student maahad....


hmm....
(sesuatu yg bermain di fikiran)


p/s:macam same jer ap yg dpt...
bace kt blog org lain dpt cmni gk
dihimpit rase bersalah lagi...
ok..liyana..tlg fikir...
btul ke x ap yg kamu buat...
(kate2 utk motivate diri sendiri)

9 comments:

JIJI YU said...

erk..aku tak tau pon videoa hapenye..

liyana said...

tgk kt fb....

Nur Liyana said...

video apa nie...hehehe sibuk nk tau jugak..hahahaha

Bella Bell said...

video apa awak?hehhhehe~~

liyana said...

liyana...tgk kat fb sy..huhuh

Faaein Talip Roy said...

mana video nya.. tak nampak apa pun.. huhuhu..

liyana said...

kt fbsycik faaein

Hafriz Mohamad said...

yup.. lagu ni mmg bez.
'die' yg prkenalkn pd sy lgu ni dlu.. n skrg msih brharap akn diputarkan swaktu mjlis yg akan dilangsungkn nt. InsyaAllah..

sama2 kita doakan smoga hasrat murni ini trcapai.. amiin.

liyana said...

insyaALLAH..all thebest!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...