Saturday, August 20, 2011

selalunya korang buat ape?



Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang...



comel tak gmbr di atas??
ak wat semalam...
main lukis jer...

tanye pendapat kawan2 ape pndgn dieorg tntg gmbar ni...
ade yg jawab...

-perempuan ni baru balik dari shopping...

-message gmbar ni x leyh pakai legging..

-ade gk yg kate kalu ltak gmbar ni kt galeri insyaAllah ade yg nak beli..
(perli ke ape??haha =.=)

-ade gk yg kate lukisan ni mnjelaskan aku masih lagi kanak2..n mungkin x ckup umur lg..
(ade gk yg nk kene raye kt hospital nnti..=.=)

-ade yg kte gmbar ni mnunjukkn fashion adelah gaya hidup aku..(aku rase akula org yg buta fashion..lol)

ak men lukis jer..lukisan x bermotif....tp byk andaian yg dierg wat...


korang...selalunya..pagi2 lepas bangun daripada tidur ape korang wat??






14 comments:

harrazdani said...

gosok gigi..huhuhuhuh..

http://harrazdani.blogspot.com/

ArulchelseA said...

bgun pagi buka mata dulu..

http://arituarini.blogspot.com/

JIJI YU said...

aku ingat ko lukis robot

James Alexander said...

termenung sebentar memikirkan masa depan...

Faaein Talip Roy said...

ok.. akak nak tergelak dah ni.. ehehehe.. sorry dek.. akak pun tak reti nak lukis cam ni.. =P

Titisan Hujan said...

gud job!!
blh d asah lg bakat nie


pg2 terus memikirkan pe la yg nk kna buat hari ni

Rash said...

Aik mcm kenal jek lukisan nih.. hehehe.. guccoh tuu! =)

Prince Halilintar said...

hehe..pandai liyana lukis..cute je..ade rupe mcm robot pon ade..hehe

prince awal2 pagi klu bangun bersihkan diri dgn basuh n cuci muka..pastu baru buat mcm2 keje lain...

Anak Wak Mail said...

haha..no komen tentang gambar ni..:)


kalau bangun pagi2,,tengok jam pukul bape.hehe

Alif said...

lukis guna paint ke?da alang2 wat lukisan tu trus la aplikasikan kat adobe flash,bagi gerak2 gamba tu,mst gempak n mesej yg nak disampaikan mst tersampai..

mr.dinie said...

gambar 2 mcam mmm..x tau la..XD

s a r said...

takut akak tengok gambar ni dik.

hihi. but can improve kan. :D

salam cek liyana.

Suhami Ahmad said...

kalau bangun tito dulu, atok termenung jap

Dehe said...

xde pun yg versi aku dah edit :(

-Mr. A

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...