Tuesday, August 23, 2011

wat kerepek kejap

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang...


hmm...
from the heart to the keyboard...
time duk type ni aku tgh dgr lagu Pegi Tak Kembali by Rabbani..
lame tak dengar lagu tu...
bila dengar nk dengar berulang-ulang kali la plak.


just wanna share something that i bace kat i luv islam tadi...


.
Manusia sentiasa perlukan perubahan kerana iman kita naik dan turun.
Jangan biar jalan kita dihiasi dengan futur.

futur tu maksud dia melambat-lambat and bertangguh-tangguh



satu lagi
"Kesimpulannya, nak jadi baik memang lambat. Nak membina memerlukan masa. Nak meruntuh sekelip mata. Teruskan bermujahadah untuk istiqamah~

ok tu jer....


fahami balik ape yg dibualkan semalam....

'takdela teruk sgt...'
tu maknenya terukla gk kn...hmm..ok..maybe kene pkir byk kali tntg ayat tu..
and a lot of word 'bahaya.'..
=.=


okla..bju raye aku thn ni...
background wrne putih...
n corak warna purple...
so sape2 yg nk matching baju raye ngn aku nnti bolehla pkai baju
warna putih or purple...

10 comments:

Ain Atika Zailani said...

peerrgghh kite tak beli lagi baju raya!!!!

JIJI YU said...

hurm..kan senang nk senang.

Faaein Talip Roy said...

nak meruntuhkan memang skejap aje.. hurm.. wahh... kaler purple.. tak sama plak kite.. huhuhu..

Prince Halilintar said...

ok..kite matching..baju prince kaler purple lembut..=)

James Alexander said...

continuity is the key of goodness...


belum berkesempatan nak bershopping baju raya... hmmm...

Qila said...

owh,,nasib baek yana letok gapo fufur,dop paham doh takdi,,saya warna gold!! hehe

delarocha said...

ermmm... memang susah nak istiqomah.

saya akuinya.

Luqeem™ said...

sntiasa brubah utk kbaikan sndiri dn msyarakat..:)

Heidi Shafiq said...

tu la.. bukan senang nak jadi baik.. hati kene kental.. :)

Alif said...

sy nak jadi baik....
makkkk abah tolong doakan please,
sy akui sy anak yg degil.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...