Saturday, October 29, 2011

Bowling Tournament..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..
Alhamdulillah...akhirnya...
berakhir gak program Bowling Tournament....

and aku dpt pegang piala JOHAN...
ulang sekali lagi JOHAN.....

and through this program i can learn and know what is the commitment actually...
aku...uruskan bahgian hadiah..kiranya Ajk hadiahla kn...
yang uruskan program ni student first year
hmm..dh taw kelemahan n silapnye kat mne...
so belajar dari kesilapan yer nur liyana syg..^_^...

satu lagi...time bagi hadiah n bergambar..hmm..
lain kali kene hati2...



fokus kat pakaian yg serba coklat di belakang tu jer yer......
ahaha..
yg dpn tu presiden Kelab Realthors bersama pemenang2 n hadiah msg2.....


Sabar itu indah kan~~..
sabar yer Nur Liyana sayang..

p/s:
pesal ramai kwn2 yg dh wat status in a relationship ni..




6 comments:

Alif said...

amek berkat ye liyana pegang trofi JOHAN tu..hehe,pasni turn Liyana plk pegang status JOHAN lak..

s a r said...

assalamualaikum cik liyana.

ish, baru bersemangat nak wish congrat. sekali pegang piala je pula. eheh.

cikliyana, bila dah masuk kampus, biasala tu masing2 tukar status. dari solo, ke in relationship, dekat sem akhir kang, very complicated la pulak. eheh. ~sory sory. gurau je.

cik liyana pun mesti dalam in relationship jugak kan. your mom your dad, sis,.. :D

Faaein Talip Roy said...

wah.. main bowling tu.. best2.. tapi tak pernah2 main lagi.. huhuhu..
hurm.. bila dah masuk belajar.. mulalah status diri berubah.. err.. kamu tak kan liyana?

JIJI YU said...

lamo dok napok

fuad ansari said...

blaja kat uthm ke??

teringat bangunan perpustakaan baru kat sana yg tgh2 bangunan ada taman... dah bukak ke erk??

p/s: takpelah.. dapat pegang piala pun jadilah.. (",)

ejulz said...

jom boling.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...