Friday, November 11, 2011

esok dah kene balik uthm ?=.=

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang...


esok ??
kenapa mesti esok??
hmm..ingatkan malam ahad...
rupanya mlm esok...

ok gak mlm esok...
still have time nak discuss pasal assignment ngan kawan..
sedikit blurr pasal assgnment ni..
banyak benda plak tu kene photostat...
rileks k....
insyaALLAH siap..^_^

hmm...
jom wat esei kat blog plak..
hmm..tajuk esei kat blog ni.."PATUTKAH"

hmm...kat u ni mcm2 ragam and perangai orang aku tgk...
bukan tengok tak tentu pasal..
tapi tiap2 hari kita berhadapan dgn org kn...
secara tak langsung kita dpt faham ragam n perangai orang tu macam mana..ragam dan perangai orang camni macam mane..

hmm...maybe ade perkaitan sedikit dangan LOVE...
dah lame tak de entry pasal LOVE kn..so meh nak selit sikit...

ade gak yang jenis dah ada bf/or gf tapi still gak layan orang lain...
ade gak yang jenis dah taw orang ni dah ade someone special ..orang tu dah ade someone special tapi still gak kacau..still gak layan...
kalau setakat ayat-ayat biase takpelakan...
ni ayat yang mak ai jiwang-jiwang...
situasi ni x berlaku dekat akula....tp berlaku dekat anak pak seman..jiran sebelah pak mat yang duk kat belakang sungai tu...

macam KESETIAAN tu x berharga kan??
eh..sejak bila aku pndai cakap pasal kesetiaan ni??
mcm plik jer.

macam tak patutkan...
kalau sebelah pihak jer menggila sorang2 tak dela berlaku perkara camtukan..
tapi kalau dah dua-dua belah pihak melayan..hancuss la jadinya...
Ala kadar cukupla kan.....
kesian plak kat pasangan yg memang tgh setia tu...kalau yang memang jenis setia la kn...


haish..aku kesian kat yang kene tipu je sebenarnya...
tak kira la lelaki ke pempuan..
tappi boleh ckp kesian jerlakan...
nak tolong memang tak leh..kwang2..
senyap sudah..wat hal sendiri...
hal sendiri pun pening2 lagi..kwang2.....

so korang yang tengah bercinta tu berhatii-hati la yer...
nampak macam baik tak semestinya baik..
tak pun mesti ade terbelit belit sikit
so beware..


bila dah kenal...contact ala kadar jgn sampai melalaikan..
tunang cepat-cepat...kahwin cepat...kalau dah sgt2 cintakan
habis citer....
cakap mcm senangkan..haha

jeles tgk akan kesweetan blog ni...
sweet jer dieorgkan
ade sape2 nak share blog ngan aku tak..
ahaha..
merepek jerkan...


p/s:
dah memang jatuh cinta sangat-sangat kat jubah..
lebih selesa pakai jubah skang ni berbanding baju kurung..
tak semestinya berbaju jubah bertudung labuh sikit tu,,orang nya pendiam..baik...yang giler2 dalam kesopanan pn ade..haha..orang selalu anggp kalau berpakaian cmtu mesti org anggap cmtukn..pendiamla baikla
(berdasarkan pemerhatian akula)..

hmm...badgetkn duit yg ada...
nak habiskan rm10 jer sehari..boleh x?banyak x?


sayang dan cintaku hanya untukmu..
takkan berubah cintaku padamu...
lalala
(jiwang kejap)...
siapekah 'mu' itu?
aku pn tak taw...Allah je yang tahukn...
yang aku taw test n assignment tgh berlambakk skang...hee~~
jom..sambung wat kerje lak...blogwalking sikit...




3 comments:

Anak Wak Mail said...

susah nak jumpa org yang betul2 setia zaman sekarang ni..kalau dah jumpa,,grab je..haha!boleh?

belajar rajin2 ye adik..;)

miloais said...

study smarat my dear!

nak cakap pasal cinta??
aigooooooo!~ uols muda remaja ok lah kan...
iols yg dah tukun ni... letih la...
hik hik hik

Alif said...

jeles jeles,
bilalah "saya" nak balek uthm gak,
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...