Sunday, July 8, 2012

promote 'Tudung bawal 3 tone bidang '55' '

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang...

Tudung bawal 3 tone bidang '55'

pertama~~

RM 18

kedua~~
RM18

ketiga~~
RM27
(sebab ade manik) 


haa~~
ni aku nak promote tudung bawal 3 tone bidang '55'
  • cantik~~
  • lebih labuh..'55'
  • menutup dada~~
  • nampak sopan~~
  •  insyaALLAH pemakai akan kelihatan  lebih ceria
  • senang dibentuk especially part muka..
  • mudah lendik bila digosok..

ayuh beli~~
boleh di pakai untuk ke mana- mana sahaja..
boleh pakai nanti raya..
boleh bagi kat mama ke..mama mentua ke..kakak ke adik ke. .

berbakat tak aku promote tudung??huaha

jom beli tudung ni kat Pasar Pasir Mas or Bazar Tok Guru...


ade yang syorkan aku jual online..
tapi aku tak reti bab-bab jual online..
pasal kos penghantaran..postage seme tu ak x reti..hehe
maybe kena belajar suatu hari nnti..

feedback pasal tudung ni kat facebook and kat luar
  • cantiknya tudung ni.~~
  • susah nak cari kt negeri lain~~
  • ada juga kawan-kawan yang lelaki bertanyakan pasal tudung ni~~(nk bli kt makwe  mama korang lettew..bagus2x) 
  • nenek and nenek saudara aku pun kate tudung tu cantik especially warna hitam kekelabuan
  • comenya tudung ni~~comelnya yana..cantiknya..(abaikan statement yg itu..huahaha)

 (tapi siyesly memang susah nak dapat tudung labuh yang bawal punye kat negeri luar..bawal yang gred ok bawal no 1..kalu adapun jenis biasa je and mahal..kalau kat kelantan ni macam-macam ade.. bersulam n bermanik)

so jemput-jemputla datang ke Kelantan..
especially kat Bazaar Tok Guru  tu yer..hihihi..
kalau pandai tawar menawar pasti dapat harga lebih murah lagi~~insyaALLAH

 yang orang atas ni pakai warna hitam kekelabuan..
suka ati jer aku bagi name kat kaler tudung tu..=.=

sambil-sambil tu berkempen..
'covering the chest is the best' kn
nmpak lebih sopan

p/s:
kalau nk tgk yg warne hitam ke'pink-pink an' boleh tgk kt wall photo fb aku
  


8 comments:

Amira rajin said...

aaaaaaaaaaa
jelesnya.
nak jugak
=(

liyana said...

aaaaaa amira rajin..hehe..jomla dtg kelate..:)

ana fatihah said...

Nice..comel2 jah blake..hehe
Yup,tdg labuh is the best! ^_^

Titisan Hujan said...

boleh da ni jd penjual tudung lak
partime

fuad ansari said...

percaya atau tidak, tudung isteri lebih banyak dari baju suami... (",).. makna kata, insyaAllah, untung kalau jual tudung..(",)

Suhami Ahmad said...

kan...lagi murah dari dok rebonding rambut sampai beratus-ratus

nor fatihah said...

bkpo xjual naa..untung tau..heheh. jom serbu bazar tok guru cuti raya aji nih..t.malim jual 25 sehelai..mahal ler.. btw, mu follow da ker blog aku? haaha

Hijbz said...

Nice and easy to wear square bawal with stone on it. i like and keep on buying new colors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...