Tuesday, August 28, 2012

dipersilakan tengok...tudung + manik-manik+crown..promote! promote!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

berjela panjang tajuk nye..
ok..straight to the point..
tak de ayat berbunga-berbunga segala..
entry ni  nak promote tudung..
whats kind of tudung that i want to promote..
(speaking org putiss la plak..haktuihhh..) =.=


ok...
before that..i just promote tudung2 ni kat student-student UTHM and orang-orang sekitar UTHM..
sebab malas nak melibatkan postage segala.
(bukan malas tp x reti )huahaha..

pernah pos sehelai tudung kat kawan di Sabah ..postage nye rm9...
kat Semanjung x pasti...
(kalau ade kwn2 yg negeri lain nk insyaALLAH x keberatan utk pos.. before start new sem ni...tp harga di bawah tu x termasuk postage la yer..:P..nnti i msj u brape postage dia...)
ciri-ciri tudung ni:
  • bidang 55..labuh of course..
  • tak jarang..
  • bawal no 2..sangat-sangat senang dibentuk..insyaALLAH..
  • org skang panggil apebende ntah bunga-bunga+manik atas kepala tu..crown aka mahkota
  • ade bunga-bunga + manik jugak kat tepi tepi tu..
  • warna??..just describe nak warne ape..insyaALLAH..diusahakan cari..
  • lebih senang warne hitam and coklat...
  • as u know these two colour senang nak matching..
  • kelebihannya??of coursela menutup dada..haa..ikut suruhan Allah dalam Al-Quran..

of coursela korang nak tahu harga kan!!
RM 35  SEHELAI...
(yana gune konsep kirim and yana bawak nanti bukak sem ni.) 
amik kat kawasan uthm tu je la kiranya..
untuk yang betul2 berminat je ok!

sebarang pertanyaan pm kat fb aku..
or lebih senang mesej kat no ni...(0134680869).
ni no atuk aku..jgn ngade2 nak kacau segala ..nak tanye pasal tudung je boleh..

selingan~~
actually amik risiko gak nk jual tudung yg jenis labuh kat u sebab tak ramai orang pakai..
sejak yana wat entry pasal tudung aritu..
ramai plak yang bertanyakan yana jual ke x..
ade yg nak  2 3 helai
ade yg nak tempah 20 helai pun ade..
rezeki dah dtg tapi disebabkan malas nk melibatkan diri dalam postage segala..
terabai cam tu jer..
so why not try jual kat u plak...
dalam berniaga ni kalau tak mencuba tak tahu hasilnya kn..

p/s:
pada  sesape yg masih berminat dengan tudung dua tone bidang 55 tu..
yang ade manik-manik ..
murah berbanding org lain yg jual 0n9 ..
or whatever jenis tudungla yg korang nak.. just inform
insyaALLAH Yana wat entry untuk promote tudung yg korang informkan tu plak..


contoh kaler yg ade...
korang nak pm warne baju korang pn ok..sng yana tolong matchingkan.









5 comments:

Titisan Hujan said...

selamat maju jaya

ejulz said...

kalau la dia msh ada.. boleh hadiahkn utk dia..

liyana said...

TH
Thanks kak:)

liyana said...

ejulz..dia tu sapa?

Anonymous said...

You're looking a relatively big pixels from close range and that softens it up. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry handbags[/url] This district is of great concern as well, as three great candidates are vying for the seat held by the family member of East Baltimore delegate Talmadge Branch - Councilman Warren Branch. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose down coat[/url] Tkxhyfvdh
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora Sale[/url] Qpihpgbdy [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose outlet toronto[/url] mbzxazkym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...