Friday, May 20, 2011

222 dan 234

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang...


apa ada pada 222 and 234...??

sahromnasruddin
follower yg ke 222..
tertarik dgn entri dia yg suh
'Layangkan minda para blogger untuk kita kongsi bersama'....
permasalah yg dibagi membuat pembaca berfikir sejenak

kokser kokdam
follower yg ke 234...
cerita pak haji dollah ngn menantunya mamat tu kelakar..ahaha


pergila follow dieorg..
dh linkkan kt name dieorg..
x menyesal punyo..
insyaALLAH..



p/s:
okla..
after isya'
nak pergi round2 kota bharu jap..
makan2..cari ilham...
ngn org2 tersayang..
my parentla...


p/s:
..hmm..terfikir adekah entry2 yg aku hasilkan selama ni disoal oleh Allah..
Allah kan Maha Teliti terhadap apa yg kita kerjakan..

kalau entry2 aku agak melencong2..
xda pengisianke
korang2 yg baca blog ni tegur2 la yer..

korg cakapla..
liyana...
entry kamu dh melencong ni!
(bajet femes mcm ramai nak bace..haha)
dush..dush..tumbukan di meja..)


okla..makin byk menaip..
makin merepek jadinyer,,

adios~~


30 comments:

Faaein Talip Roy said...

tetiba insaf kejap.. yelah.. selama ni tulih tak pk pun pasal pemerhati utama.. banyak juga dah melencong ni.. lepas ni kena ubah slow2 lah.. adeh.. hehehe.. tq.. liyana..

JIJI YU said...

kokser kokdam tu mmber sekrja aku tu..hhahaha..

nelly said...

tahniah ..
banyak dah followers .

liyana said...

faaein..aah..
yana pn terase cmtu..
kdg2 terlencong..hehe
welcome..peringtn bersama

liyana said...

ustaz jiji...
haha..yoko..

liyana said...

nelly..alhamdulillah=)

Far8 budak baik said...

wehhh agak agak
entry ak melencong
lencong takk??
takut..huh..
jawab nnti ehh..
sekeh pale kau nnti =p

menusuk hati said...

kira femes jugalh tu..oit!saya yg ke 235,lawa juga tu.2+3=5

liyana said...

farid...
lame x wat entry bru..
hmm..entry ko..kbykknnya byk citer pasal life ko..tapi citer2 ko tu agk bestla..wlopun pnjg habis ak bce..aha
apa kata at least setiap entry tu ko selit2kn sikit pasal keagamaam..i mean terjemahan hadis or kata2 motivasi ke..at least smbil kita merepek n merapu ade gk input org dpt dlm entri tu kn..

pendpt akula..



ok..dh jwb..jgn sekeh pale aku..aha

liyana said...

menusuk hati...
nak jugak ke..haha..ok..insyaALLAH di entry yg akan dtg..jgn risau..hehe

Qila said...

liyana,,entri kamu nie menarik la,,hihi

liyana said...

qilaa..haha..yer latu..
cter kamu menarik..hihi

maiTuty said...

a'ah samalah..heheh

liyana said...

hehe=)

Suhami Ahmad said...

wah, sahromnasrudin tu bagus kan...pnh dpt award cucu pilihan atok...

kokser kokdam said...

wah3.. patot ade rase gerak2 kening ambo, ado ore tulom ngepeng.. ngeh2.. tengkiu2.. jom boling malam ni.. hehehe

liyana said...

suhaima ahmad..
aah..bgus..
owh..cucu atok..huhu

Prince Halilintar said...

prince nak gi terjah diorg pasni...

liyana said...

kokser kokdam
hehe..welcome2..
haha...xpo2..tq..x reti men boling..
ajok ustaz jiji men boling..

liyana said...

prince halilintar...
bgus2..jom terjah..mcm skuad terjah plak..huhu

Far8 budak baik said...

ahahaha..oh oh..okey okey..
letak motivasi sikit ehhh..
peringatan mcm tu kn??
farid try ehhh...

tu ar..lama x update..
msuk short sem dah...
hahaha takut sgt kene sekeh
pale..x pun..=)ketuk je =p

liyana said...

farid..
aah..
ok..try ur best...
peringatan utk diri gk
owh ic...

ketuk lg skit dari sekeh..aha

redza said...

blog sahrom tu mmg best..selalu gak komen2 kt sana

nti akan terjah kokser tu pulak

Ain Atika Zailani said...

huhu ingat no ekor tadi...nyiahahhaha..tahniah...=)

MindaMalay said...

Takpa... selagi ada pesan memesan selagi tu lah ia berguna dan punya tinggi erti pengisiannya...

liyana said...

redza..
aah..btul2...

ok..sila terjah=)

liyana said...

ain atika..x men no2 ekor..hehe

liyana said...

minda malaya..
insyaALLAH=)

diana said...

teruskan menulis..
semakin lama kamu menulis,
insyaallah....semakin lama
kamu akan sedar entry kamu punya pengisian atau tidak..

liyana said...

diana..
insyaALLAH..
TRY MY BEST=)
TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...