Friday, May 20, 2011

Contes dari Malaya ke Manchester

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Maha Penyayang..

nampak x kat atas tu...??
nak join contest lagila buat kali ke 4..
contest by harrazdani
kalau korang nk join sila klik kat banner di atas sana ok..

hmm..
Manchester united..
mengapa aku minat Manchester United??..
aku minat manchester united sebab
abg aku minat manchester united..

so
kalau kawan2 tanye aku mnt team mane..
aku jwbla manchester united..
sebab team tu abg aku suke..
mestila team tu hbt gkkn..
walhal name2 pemain bola sepak team Manchester united.
sorg pun aku x knl..haha..
org tgk bola..ak x tgkpun..
so contest ni membuka mata akula utk mengenali siapa pemain2 nye..
mengetahui serba sedikit tentang team ni kn...

ok..pemain yang pertama..
Anderson...
selama ni ak tak pernah tengokpun encik Anderson ni..
tadi jer bru tengok..
timer kasih en.google
kedua ..
nemanja vidic...
yg ni pun ak x pernah tgk...
name pn ak xtaw..
pun baru taw pasal kewujudan dia tadi

lastly david beckham..
ok..yg ni nama dia ak pernah dgr...
tp muka dia aku x pernah tengokpun..
kalu tunjuk gambar dia tanpa nama dah tentu ak x knl...




siyesly....
baru aku sedar
buta'bola' aku rupanya...

terima kasihla harrazdani
wat contest ni..
dpt kenal gak sape pemain2 bola nyer..
kalau org tanyer..
ade point jugakla ak nk ckp pasal bola..
walaupun sikit..ngeh2...


ok..
harrazdani..
done!
huhu







12 comments:

redza said...

sy minat liverpool huhuu

harrazdani said...

thanks join....walaupun zero pasal bola tp tetap join...:-)

JIJI YU said...

argghhhh,geng2 man u..

kokser kokdam said...

xminat men yu...
=D

Jiejah Gorjes said...

gud luck 2 u 2 :)

Suhami Ahmad said...

klu liyana buta bola, atok apatah lagi...kaki bangku....bahaha

liyana said...

REDZA..
nnti lpas ni nk amik taw sape pemain liverpool plak..aha

liyana said...

harrazdani..
welcome(^_^)

liyana said...

ustaz jiji..
haha...yela sgt..

liyana said...

kokser kokdam
mnt gpo?

liyana said...

jiejah..
tq=)

liyana said...

suhaimi ahmad..

ye ker atok kaki bgku?plik jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...