Saturday, May 14, 2011

tak ada tajuk lagi...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..

hmm...
semalam seharian blogger ni ade masalahkn..

actelli nak update n share pasal input yg dpt masa dgr ceramah kat Masjid Besar Pasir Mas tadi..

tapi memandangkn keadaan blog ni mcm plik jer..
macam x brape stabil jer..biarlah dulu..
insyaALLAH esok kalu aku hidup lg..

btw..i dh deactivate account facebook lama n wat account facebook baru..
kalu korg sudi nak add..addla..ade kat gadget tepi tu..
huhu..adios..

4 comments:

Prince Halilintar said...

okay...prince sudi je nk kawan kat fb..

blog xbape stabila xbest...

Titisan Hujan said...

owh..dh deacv ker.
hurm..t nk add yg bru

^^,

Mr iz said...

blogspot masaalah seketika..tungang langgang blog jadi nya..kan...he he he

liyana said...

prince halilintar..
hehe..tq!

titisan hujan..tq!

mr iz..aah..tu la pasal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...