Thursday, June 16, 2011

Bukan Niatku menduakanmu..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..

Bukan niatku menduakanmu..
bukan niat ku jua mencari yang lain..
cuma aku ingin menambahkan tempat untuk aku meluahkan rasa
rasa dan idea yg bermain main di fikiranku
aku tahu kau tau pernah menduakanku..
tapi aku ingin kau tahu..
kau dan dia adalah tempat aku meluahkan apa yg terbuku di alam maya ini...

All About Life..
maafkan aku kerana menduakanmu dgn
Andai esok nafasku terhenti

Kamu jgn risau..kamu tetap blog yg pertama dihatiku..
dia blog yang kedua dihatiku
aku hanya meluahkan apa yg kurasa disana seminggu sekali sahaja..


Amacam ayat jiwang saya??
cair tak??
first time karang ayat cmtu..
kira bolehlakan??hak3


ayat2 mcmtu untuk menduakan blog jer taw..
jgn gune ayat tu untuk menduakan pasangan halal mu..=D

kalau sudi dipersilakan jenguk ke blog yg satu lagi..
kalau tak sudi pun xpe..^_^


p/s:
Alhamdulillah
skang dah ade like and send button kat kedua-dua blog..senang jer upenye nak letak benda alah tu.. (tgk orey lain letok pun nok letok jgk)..ish2



30 comments:

JIJI YU said...

haha maju2..

Suhami Ahmad said...

wah, udah ade dua blog...hihi

Syuxer said...

fuhh ada dua blog??yang satu lagi pe link dia?

Tan Tin Ton said...

jiwang glewwww tu,haha

James Alexander said...

hebat...

sampai dua...

just make sure isinya pon x diduakan jugak... hehehe

shahjiehan said...

makin maju!!


jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Laman web malaysia.gov.my di godam!!

liyana said...

JIJI YU..
haahaha..=)

liyana said...

suhaimi ahmad..

hehe..sesaje..

liyana said...

syuxer..

thanks for follow=)

liyana said...

tan tin ton..

terjiwang kjap..hehe

liyana said...

james alexander

insyaALLAH.

liyana said...

SHAHJIEHAN

haha..timer kasih

Khairil said...

ingatkan apa yang diduakan tu..huhu..suspen...

liyana said...

huhu..thanks follow=)

Azlan Hasan said...

menduakan blog xpe..jangan menduakan orang..hehehe :)

Regards,
-Strider-

Ila said...

wah,ada blog lain ek....cantik gitu...

delarocha said...

realitinya orang lebih sayang no 2, huhu

vampire's lovex said...

mak aihhhh ingat kan dok mengayat sapa td..haha...

Roza Ami Nanomiya said...

sedih hati blog ni tau

JARI YANG TERBARAI said...

mantap... hahahha

sahromnasrudin said...

sy yg jaga satu nie pun tak larat..nak jaga dua?? huhuhuhhhhh

liyana said...

azlan hassan..hehe..
insyaALLAH X..=)

liyana said...

ila...
hehe..
thank you=)

liyana said...

delarocha..

ye ke cmtu..
sy syg yg pertama..
yg kedua pn syg gk..huhu

liyana said...

vampires lovex

erk..ayat mengayat ke tu>?hehe

liyana said...

roza aminanomiya..
awat name plik sgt?hehe
x die tak sdih kot..huhu

liyana said...

jari yg terbarai

hehe..=)

liyana said...

sahromnasruddin..

tu kire mcm personal blog..hehe

miloais said...

jiwang banget uols nehhh!~

beb.... mendua-mentiga atau mengempatkan blog tak pe beb....
tu tanda uols banyak idea... banyak buah fikiran... bagus banget tuh!

jap nak add blog baru uols tuh...

liyana said...

miloais..hehe

tq=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...