Monday, August 15, 2011

Keroro Task

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Penyayang..

hmm..tetibe rase nak join mende2 ni..
task by task kene buat...
cam best jer..

kalau nak join..
just click the picture below k..^_^





ok..jom start...


Nur Liyana Binti Zahidi...
(maksudnye cahaya kelembutan)

lahir pada
7 April 1991..

asalnya
pasir mas,kelantan..

bakal mahasiswi UTHM jika dipanjangkan umur....insyaALLAH..

suka..
kawan2 suke kate saya 'anak mak'
padahal saya anak mak ngn abah saya..=.=

suke berblog...

suke membaca buku...

suka kemas rumah..(rutin harian)

suke blogwalking kt blog2 yg best2..

suka ayat-ayat suci Al-Quran..

suka kata2 motivasi...

tak suke..

tak suke tido balik lepas bangun pagi.
.n x suke ngn orang yg suke tido balik lepas bgn pagi..
(pantang!)..


tak suke tgk tv sgt...
(lebih suka on9)

tak suke keserabutan dan ketidakdamaian...

tak suke tido lepas asar...
(nanti jadi tuttt)

byk lagi yg x suke ngn suke ni...

untuk kenali aku dgn lebih lnjut

add aku difacebook

boleh juga hubungi aku di talian
014 5791979

ayah aku..
013-9028755

mama aku..
014-8325172

nenek aku..
013-5897654

(try call ..tgk sapa angkat..nnti gtaw aku sapa angkat eh..haha)












16 comments:

s a r said...

assalamualaikum cek liyana.

hee. nanti nak try call your mum la. senang sikit nak tau pasal anak dara dia ni. your mum mesti lagi faham anaknya dari diri anaknya sendiri kan. hee.

Prince Halilintar said...

wow..beraninya bg no pone..nnt kene kaco nnt...hehe

JIJI YU said...

ayah ko tu pernah jugak aku cakap ngan die

Niena Pengembara Ilahi said...

no fon ori ke ni? hehe

James Alexander said...

cahaya kelembutan... hmm... sedap maksud nama tersebut...


no telefon ah long mana yg kamu letak tu...??? hahaha...

::Cik Pija:: said...

wahhh jual no fon...hahahaha

dill said...

meh kemas umah saye meh~

dill.

Alif said...

bakal mahaiswa UTHM?ni yg jeles,sebab nak smbg degree kat UTHM x dpt =(...

liyana said...

sar..

haha..nk call btuke?nnti yana pm kn number mama/haha

liyana said...

Prince Halilintar..


hehe..bkn btul pn..

liyana said...

jiji yu..haha..ak taw,,

liyana said...

niena


xdela kak..men type jer tu

liyana said...

james alexander

thanks=)

hAHA..entah ler

liyana said...

cik pija..
xtawla jual no phone sape...hehe

liyana said...

dill..

umah awak kt mne?

liyana said...

Alif...

semoga dipermudahkan segala urusan..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...