Monday, August 15, 2011

Tamama Task

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

ni plak task kedua....

ciri2 pilihan pasangan anda...

cukuplah jika 'dia' Pandai menjaga hati aku..


(hati aku ke ni??)
(sekadar gmbr hiasan je yer)
jgn caye..

cukupla jika dia pndai menghormati org tuaku..

cukupla jika dia boleh mengimamkan solatku...
(ini yg pntg)

cukupla jika kalu dia tahu akan auratnya....
(zmn skang ni rmai yg ske pkai seluar pendek nmpak lutut tukn.)
kan aurat lelaki dari pusat hingga lutut


cukupla 'jika dia'jenis mnjaga pndangan...
just pndai memandang
aku 'isterinya'
sweetkn..

cukupla jika dia bisa bgn mlm utk bertahajud dgnku..
(alangkah bertuah kalu dpt cmni)



cukupla dia pndai menolongku mnjaga n mndidik anak2 kami..


cukupla jika dia seorg yg romantis...


cukupla kalu dia x akan menipu padaku
kerana
sbb lain juga ak x akan mnipu org yg aku syg...

cukupla jika dia seorg yg bekerjaya dan sumber rezekinya yg halal...


cukupla yg good looking n tinggi...


Cukupla dia sekufu dgn aku...
tidak terlalu kaya n tidak terlalu miskin...
brula sehati sejiwakan
sederhana jer

cukupla AL-Quran sntiasa dihatinya..

cukupla hobinya suka membaca tafsir Al-QURAN
n share2 dgn aku..

cukupla dia bukan jenis yg putus asa
picture ni ak wat khas utk ak n 'dia'.
ak nk ltak picture ni kat kt tmpt2 yg pnting spt meja mkn n ruang tamu
cukupla!..
simple je kn ciri2nye...
tidak terlalu demandkn...

ade tambahan lg...
yg tak tido lepas subuh...

yang sporting ngan parent aku

yang sayang parent aku mcm parent dia...


ok siap....
dah pernah wat entry cam ni...
kat sini



btw...
number2 phone yg aku bagi tadi hanya rekaan semata...
bukn btul pn..

number ayah aku??
ade sorang je blogger yg pernah call ayah aku..haha

ni task yg lepas

14 comments:

Rash said...

xyah nak demand sgt ar.. hahaha.. Insha-Allah dpt apa yg dipohon.. =)

s a r said...

assalamualaikum

amboi pilihan cek liyana ni. Langsung tak demand. :D

maka wahai kaum adam di luar sana. sila take note! :P

Prince Halilintar said...

lar..kene tipu rupenya prince...baru save no tu..ingatkan nk call parent liyana tanye anak die dah ade org msk meminang ke belum..kehkehkehe:p

liyana said...

Rash
haha...berangan bukan demamd..=.=

liyana said...

sar..

haha..akak...berangan jer tuh..hehe

liyana said...

Prince Halilintar...

owh ye ke..haha
mne la berani ltak no kt publi cmtu..men type jer tu..haha

James Alexander said...

banyak betul 'cukup la'. hehehe...


sure, you'll meet him. Someday...

Alif said...

banyak nye cukup...

tp cukup yg satu ni membuatkan aku tergelak
"cukupla yg good looking n tinggi..."

tinggi?aku terasa beb sebab aku tinggi sgt..hahaha

liyana said...

James Alexander..

hehe..insyaALLAH...

liyana said...

Aliff...

haha..ye ke...sgt tu..

Qila said...

fuyohh..nk jugak cenggini

ejulz said...

perfect.. smoga jumpa jodoh sperti yg diingini.. :)

nak call ayah yana jap.. heHe

liyana said...

QILAH.,
boleh2...sama2 kite doakn,,hehe

liyana said...

ejulz...
amin...
call la..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...