Saturday, August 13, 2011

liyanaloud..=.=

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang....




hmmm...
lepas siap kemas rumah sidai kain n sebagainya..(nak tunjuk rajin ler tu)
aku pun on9la....

saje jerla nk mengoogle pic kat google tu..
sambil2 blogwalking...

time google2 gambar tu
tibe2 ati tergerak nak type perkataan
'liyanaloud'

pastu keluarla gambar2 yg ade kt blog aku
even pic aku yg aku dh delete pn ade....
hmm..cmne leh jadi cmtu ek...
aku ni bknnye celik IT sgt...
boleh delete x kat situ?=.=

13 comments:

Titisan Hujan said...

rajinnya adik sorg nieh...

xtau la...akak xpenah lak tau sal ni

Zaujah Encik Mamat said...

er.. dah delete pon ada lg.. rasanya cam sis gugel aritu takda dah.. maybe ade org "pinjam" kot :)

Acik said...

memang camtu kot. gambar yg dah di delete masih di cache oleh google.
jadi hati2 bila upload gambar ke google!

Zaujah Encik Mamat said...

mungkin ada org guna pic awk kot... macam acik cakap tu.. sbb bila sapa2 view dia blh download dan upload balik kan :) ... so ianya ttp ada... itu ler kena hati2 nak upload :)

James Alexander said...

wah ! tahniah ! kamu famous... hehehe...

sy mana mungkin terdapat dalam carian google...

Rash said...

Xleh.. once dah upload ke internet gambar2 tu akan stay kat situ.. ramai yg x tau ttg nih.. so berhati2 especially upload gambar di blogspot.. =)

JIJI YU said...

aku nak cari jap

Cik Bell said...

ayooo..xtaw...femes la nie yer.hehe ;)

H.J said...

tak leh delete..gugel dah amek alih da.

Yusuf said...

tak nmpk pun gmbr....huhu

Faaein Talip Roy said...

akak pun terai cari cam liyana tu.. ada jugak.. kena tanya pihak google la cam tu... hehehe..

Alif said...

mmg yana da delete gamba tu,tp kat database google ade lagi fail2 yg yana upload or simpan kat internet..so hati2 pasni...

kokser kokdam said...

eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...